divendres, 29 d’abril del 2011

Les estacions d'esquí de Cerdanya tanquen la temporada amb un balanç positiu

Les estacions d’esquí alpí de Cerdanya ja han donat per tancada la temporada. La Molina ja tenia previst tancar just després de Setmana Santa, però Masella ha hagut d’avançar el seu tancament, ja que en un principi pensava obrir fins l’1 de maig. Tot i això, la forta calor registrada a principis d’abril va fondre molta neu, i això ha impossibilitat allargar la temporada una setmana més. Tot i això, el balanç que en fa l’estació és força bo, ja que el nombre d’esquiadors ha crescut un 2,7% respecte l’any passat i s’ha situat prop dels 403.000.

El portaveu de Masella, Ramon Boter també ha destacat que, "tot i haver hagut de tancar abans d’hora, Masella ha estat una de les estacions pirinenques que ha obert més dies".

La Molina, mentrestant, ha tancat la temporada amb prop de 300.000 esquiadors, una xifra similar a la de l’any passat. Els seus responsables han destacat que, en bona mesura s’han pogut igualar els números de l’any passat gràcies a la celebració dels Mundials d’Snowboard, el mes de gener. Un altre aspecte que ha ajudat a tancar la temporada, tot i les adversitats climatològiques, ha estat la Setmana Blanca escolar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada