dilluns, 4 de març del 2013

Comença el "Mes de la xocolata" a Puigcerdà


La xocolata torna a ser la protagonista aquests dies als carrers de Puigcerdà. Aquest dilluns s’han donat a conèixer als mitjans de comunicació els detalls del "Mes de la xocolata", que se celebrarà al llarg de tot aquest mes de març a la Vila. Es tracta de la segona edició i enguany, a banda dels tallers i xerrades relacionats amb la xocolata, també s’intal·larà el Bus Alícia, de la Fundació Ferran Adrià, que oferirà diferents activitats gastronòmiques i educatives. 

A més, enguany, es faran dues activitats al carrer. La primera, es farà aquest mateix divendres i consistirà en l'elaboració d'una tauleta de xocolata gegant, d'uns 90 o 100 metres, al llarg del Passeig 10 d'abril. L'altra activitat serà l'elaboració d'una rèplica de xocolata del campanar de Puigcerdà. Totes dues activitats s'acompanyaran d'una festa infantil. 

Un dels principals objectius del "Mes de la xocolata", a banda d’oferir activitats als veïns de Puigcerdà, és generar un complement als atractius turístics de la Vila, en un mes tradicionalment fluix. Les activitats, de fet, ja han començat aquest cap de setmana, amb uns tallers al Centre d'Acollida Turística que han aplegat prop de 180 persones. 

A la imatge, un moment de la presentació d'aquest dilluns. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada