dijous, 27 d’agost del 2009

Bolvir obté el compromís de Carreteres d'arreglar la cruïlla del Remei

L’ajuntament de Bolvir ha obtingut el compromís de Carreteres d’arreglar la cruïlla del Remei, un dels principals punts negres de la xarxa viària de Cerdanya. Així ho han confirmat responsables d’aquest organisme a l’alcalde de la població.

De moment, i segons l’Ajuntament, el projecte es troba encara en una fase inicial. Tot i això, el seu alcalde, Bartumeu Baqué assegura que el compromís ja està adquirit i creu que les obres podran començar en breu. Un cop fetes, els cotxes que venen de Puigcerdà no hauran de creuar la carretera nacional per accedir al nucli de Talltorta.

L’alcalde explica que aquest punt és un dels més negres de Cerdanya, on ja s'hi han matat tres persones i hi ha hagut nombrosos accidents. Segons el projecte a què a tingut accés, Carreteres preveu fer-hi una rotonda i un petit pas elevat per poder creuar la carretera per sobre.

Segons el mateix Baqué, ara l’únic que falta per concretar és el finançament, però creu que l’obra es podria incloure en els pressupostos de l’any que ve.

A la imatge, la cruïlla del Remei.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada