divendres, 21 d’agost del 2009

El Festival de Música de Llívia tanca el cicle d'estiu amb una molt bona afluència

Ahir a la nit va acabar el cicle d’estiu del Festival de Música Vila de Llívia, que aquest any ha arribat a la vint-i-vuitena edició. L’organització n’ha fet un bon balanç, i ha assegurat que hi ha hagut més assistència que en anys anteriors.

Al llarg d’aquest mes d’agost, l’Església Parroquial de Llívia ha viscut un grapat d’actuacions musicals, a càrrec d’orquestres com la “Sinfònica de Praga”, la “Mendelson” de Vezprem o la “Franz Lizt” de Budapest. A cada concert hi han assitit unes 700 persones. Josep Vinyet, director durant molts anys del festival, i actual assessor artístic, explica que, tot i que s’ha reduït el nombre de concerts per adaptar-se als temps de crisi, “el cicle d’estiu ha estat un èxit, perquè les actuacions s’han concentrat més en el temps, i s’ha mantingut la seva qualitat”.

El mes de desembre es faran dues actuacions més, enmarcades en el cicle d’hivern del mateix festival. En aquest cas, però, estaran més enfocades a la música tradicional catalana. Si en voleu més informació, la podeu trobar aquí.

A la imatge, l'Església Parroquial de Llívia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada