dijous, 21 de març del 2013

Presenten el Mundial d'Hoquei sobre gel femení que es disputarà a Puigcerdà de l'1 al 7 d'abril


Aquest dijous s’ha dut a terme la presentació oficial del Mundial d’Hoquei sobre gel femení que es disputarà a Puigcerdà de l’1 al 7 d’abril. La pista de gel de la Vila acollirà els partits de la segona divisió grup B, que és on es troba enquadrada la selecció espanyola. Es tracta del primer cop que l’Estat espanyol acull un Mundial d’Hoquei sobre gel femení i tant des de la Federación Española de Deportes de Hielo com des de la Federació Internacioal d’Hoquei sobre gel han destacat l’idoneïtat de fer-ho a Puigcerdà.

Des de l’ajuntament de Puigcerdà han destacat que aquest serà el segon mundial d’hoquei sobre gel que acull la Vila, després del de 1986, en aquell cas en categoria masculina. L’alcalde, Albert Piñeira, ha destacat la importància que tenen esdeveniments com aquests, ja que posicionen a Puigcerdà a l’elit mundial dels esports de gel. A banda, ha remarcat l’impacte econòmic que tindrà per la Vila l’arribada de les delegacions participants al Mundial.

A banda de la selecció espanyola, el grup B de la segona divisió, que és el que competirà a Puigcerdà, també el formen les seleccions de Croàcia, Corea del Sud, Islàndia, Bèlgica i Sud-Àfrica. 

A la imatge, un moment de la presentació (d'esquerra a dreta: Josep Pujols, representant territorial de l'Esport a Girona, Frank González, membre del Consell de l'IIHF, Albert Piñeira, alcalde de Puigcerdà i María Teresa Samaranch, presidenta de la FEDH).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada