divendres, 22 de març del 2013

Puigcerdà acull les VI Jornades "Investjove"


Puigcerdà ha acollit aquest divendres al matí les sisenes jornades “Investjove” de l’Alt Pirineu i l’Aran. Aquesta trobada pretén donar a conèixer la investigació i la recerca que duen a terme els estudiants de secundària dels diferents instituts del territori. Enguany també s’ha fet una presentació similar a Sort i se’n farà una altra al Pont de Suert, perquè els alumnes de tot l’Alt Pirineu i l’Aran puguin exposar públicament els seus treballs de recerca.

Enguany, a Puigcerdà s’ha fet una tria de sis treballs de recerca elaborats l’últim any, que han estat presentats en públic pels seus autors. Les temàtiques tractades han estat ben variades, des de la reproducció equina fins a l'elaboració del formatge, passant per la implantació d'una pista d'esquí o per un estudi de la població arbòria de Puigcerdà. 

Cada any, els treballs seleccionats es resumeixen i posteriorment es publiquen en un llibre. Així doncs, els autors que han exposat avui veuran publicat un recull del seu treball l’any que ve. 

A la imatge, un moment de la presentació del treball de recerca sobre l'elaboració del formatge. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada