divendres, 7 de juny del 2013

La cursa de 214 quilòmetres dóna el tret de sortida a la segona edició de la Gran Volta a Cerdanya

Aquest divendres al matí ha començat la segona edició de la Gran Volta a Cerdanya, la ultrafons apadrinada per Kílian Jornet, i coordinada pel seu pare, Eduard Jornet. Els primers en sortir han estat els participants de la cursa més llarga de totes, la de 214 quilòmetres, i està previst que arribin a meta entre dissabte al vespre i diumenge al migdia. Dijous a la tarda, mentrestant, es va fer la presentació de la cursa amb molts dels participants, entre ells SuperPaco, un home de 75 anys que per segon cop està corrent la cursa de 214 quilòmetres. 

Des de l'organització estan molt satisfets del nombre de participants que s'han inscrit en les quatre curses en que es divideix l'esdeveniment, ja que s'han arribat als 950 corredors, de 14 països diferents. Des del territori, mentrestant, la cursa també es veu amb molts bons ulls, ja que dóna una visibilitat i una promoció turística a Cerdanya que difícilment es pot aconseguir amb campanyes convencionals. 

Pel que fa a les altres curses, dissabte al matí començaran la de 87 quilòmetres des de Martinet, i la popular de 14 quilòmetres des d'Oceja, que en aquest cas comptarà amb sis participants amb síndrome de down. Finalment, diumenge al matí sortirà des d'Alp la cursa de 35 quilòmetres, on entre els participants hi haurà el mateix Kílian Jornet.

A la imatge, un corredor baixant del castell de Llívia, aquest divendres al matí. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada