dimarts, 18 de juny del 2013

Unes obres de repavimantació a la carretera neutral fan créixer la tensió a Llívia

L'anunci d'unes obres de repavimentació a la carretera neutral per part de les autoritats franceses, ha fet créixer la tensió a Llívia. Amb el conflicte del projecte de la rotonda a Ur de rerefons, aquest anunci ha fet encendre els ànims a la localitat, i els darrers dies han aparegut pintades a la carretera i s'han fet caure els cartells que anuncien les obres. 

Els treballs comportaran que a partir de dimecres i fins a finals de setmana, calgui tallar la carretera neutra entre la Juncassa i l'encreuament amb l'E9. Això, denuncien des de l'ajuntament, els comportarà problemes, ja que hauran de travessar territori francès per obligació i això dificultuarà l'accés de cossos armats o del mateix transport escolar. És per això que des de l'ajuntament demanen que les obres es facin per trams i donant pas alternatiu, però mai tallant del tot la carretera neutra. 

Acte vandàlic a l'ajuntament
D'altra banda, aquest dilluns l'ajuntament de Llívia ha estat víctima d'un acte vandàlic. Algú ha arrancat el cartell que hi havia penjat a la façana del consistori, en contra del projecte de la rotonda a Ur. A més, han aparegut uns contenidors, senyals i semàfors mòbils. L'ajuntament ha denunciat el cas als Mossos i aquests l'han traslladat als gendarmes, ja que tant els contenidors com les senyals i els semàfors provenen d'alguna obra que es fa en territori francès.

A la imatge, les pintades a la carretera neutral. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada