divendres, 13 de setembre del 2013

Alp opta a ser "Vila europea de l'esport 2014"

El municipi d'Alp podria ser reconegut amb el títol de "Vila europea de l'esport 2014". Aquest divendres al migdia s'ha donat a conèixer la candidatura d'Alp a aquest guardó, que atorga cada any Aces Europe, una entitat sense ànim de lucre que té per objectiu promoure l'esport i els valors positius que l'envolten. El fet de ser considerada Vila Europea de l'Esport no comporta rebre cap premi, però si que és un reconeixement important de cara a organitzar esdeveniments futurs.

De fet, aquests dies membres del comitè avaluador d'Aces Europe s'han passejat pel municipi per conèixer les instal·lacions esportives que té. D'aquesta manera, ha visitat les estacions d'esquí de Masella i La Molina, així com els diferents equipaments esportius de la localitat. D'aquí dues setmanes, aproximadament, emetran un veredicte i comunicaran si Alp és reconeguda amb aquest títol. 

En cas de ser reconegut amb el títol, Alp recolliria el guardó el 6 de novembre al Parlament Europeu davant de diferents europarlamentaris, alcaldes i esportistes d'arreu d'Europa. A banda d'aquest guardó de Vila Europea de l'Esport, Aces Europe atorga també el reconeixement de Capital Europea de l'Esport, Ciutat Europea de l'Esport i Comunitat Europea de l'Esport. 

A la imatge, el comitè avaluador i representants de l'ajuntament durant la visita a Alp (foto: Ramon Ardid).  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada