divendres, 30 de juliol del 2010

L'ajuntament de Llívia aprova definitivament la construcció del Centre Termolúdic

Si es compleixen els terminis previstos, el Centre Termolúdic de Llívia serà una realitat la primavera que ve. En l’últim ple municipal, celebrat aquest dijous al vespre, l’ajuntament ha aprovat el projecte definitivament i ha atorgat la llicència municipal. Un cop fet aquest pas, l’inici de les obres és imminent i és que, segons l'alcalde de Llívia, Josep Pous, "a finals d'agost ja es podrien començar a moure terres".

Pel que fa al disseny de l’edifici, els colors de la façana externa encara s’han de definir, i és que l’ajuntament té sobre la taula diverses propostes i vol veure com queden a través d’una simulació fotogràfica. Pel que fa a les cobertes i als materials exteriors, ja els han consensuat gairebé tots amb els promotors.

El centre termolúdic s’ubicarà a l’entrada de Llívia, prop de la carretera que ve de Puigcerdà, i està cridat a rellançar el turisme del municipi que, igual que la majoria de la comarca, està molt lligat a l’esquí. Tindrà una superfície d’uns 600 metres quadrats, amb piscines interiors i exteriors, serà el centre termal més gran de Cerdanya i complementarà els banys de Dorres i de Llo, d’una dimensió molt menor.

A la foto, una imatge virtual del centre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada