divendres, 16 de juliol del 2010

Puigcerdà desencalla la urbanització de l'entorn de l'Hospital Transfronterer

L'ajuntament de Puigcerdà ha aprovat el conveni per urbanitzar l'entorn del futur hospital transfronterer. Finalment, el consistori ha arribat a un acord per desencallar la disputa que mantenia amb els propietaris dels terrenys que envolten l'hospital.

La urbanització de l'entorn inmediat de l'hospital transfronterer de Cerdanya està, finalment, garantida. L'enllumenat, la canalització i la col·locació de les voreres havia d'anar a càrreg dels propietaris dels terrenys, i aquests no estaven disposats a pagar-ho. Aquest fet preocupva l'ajuntament, ja que l'hospital s'ha d'inaugurar l'any que ve, i no estava clar si l'entorn ja estaria urbanitzat. Joan Planella, alcalde de Puigcerdà, explica que, finalment, els propietaris invertiran 3.200.000 euros per portar llum, aigua i urbanitzar l'accés a l'hospital.

Planella també ha dit que continuen treballant per abastir l'hospital amb electricitat francesa, ja que és molt més barata, però que serà complicat d'aconseguir, ja que el nombre de quilovats que necessitaran és massa baix.

A la imatge, l'entorn de l'Hospital

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada