dilluns, 28 de juny del 2010

L'ocupació als hotels i cases rurals de Cerdanya durant el pont de Sant Joan se situa en el 50%

L’ocupació als hotels i cases rurals de Cerdanya ha rondat el 50% en aquest últim pont de Sant Joan. Els responsables del sector han assegurat que són unes xifres similars a les d'altres anys.

A falta de contactar encara amb els responsables d’alguns hotelers, Núria Vidal, portaveu de l’Associació d’Hotels i Càmpings de Cerdanya, ha explicat que l'ocupació ha rondat el 50%. Vidal ha assegurat que ja s'esperaven que l'ocupació no superés massa aquestes xifres, ja que "després d'aquest hivern tant llarg molta gent ha preferit marxar a la platja".

Pel que fa a les cases de turisme rural, Pere Oliu, president de la Confederació Catalana de Turisme Rural, també ha assegurat que ja s’esperaven que l’ocupació rondaria aquestes xifres, ja que "històricament, pel pont de Sant Joan, la gent prefereix marxar a la platja, abans que venir a la muntanya".

El sector hoteler de Cerdanya ja encara la temporada d’estiu, amb poques reserves i amb l’esperança que la gent es decideixi a última hora. Tant Vidal com Oliu asseguren que, cada cop més, la gent acaba reservant a últim moment.

A la imatge, l'hotel Muntanya de Prullans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada