dimecres, 23 de juny del 2010

La Setmana Cultural del Roser incorpora un mercat medieval i dansa contemporània

L’Ajuntament de Puigcerdà ha presentat avui el programa de la Setmana Cultural del Roser, que aquest any es farà del 3 a l’11 de juliol. Durant aquests dies la Vila acollirà una quinzena de propostes culturals força variades.

Les dues principals novetats d’aquest any són l’organització d’un mercat medieval, que omplirà bona part del centre de la Vila, i un espectacle de dansa contemporània. El regidor de cultura de Puigcerdà, Lluís Casanovas, ha destacat que han ampliat l’oferta cultural reduint la despesa.

Altres activitats destacades són una trobada de corals de tot Catalunya, la quarta Diada Multicultural, on els diferents col·lectius d’immigrants que viuen a la Vila donaran a conèixer la seva cultura als puigcerdanencs, la "nit bruixa", l'estrena de la secció jove de l'Inestable Ceretana de Teatre amb la reprentació de l'obra "Desdoblaments", o la posada en marxa de la "ruta Zafón", una ruta literària guiada al voltant de la novela "El joc de l'Àngel", de Carlos Ruiz-Zafón. Tota la informació sobre aquestes activitats la podeu trobar aquí.

A la imatge, un moment de la presentació del programa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada