dilluns, 7 de juny del 2010

Els treballadors de l'hospital de Puigcerdà faran cinc minuts d'aturada en contra del "decretazo"

Els treballadors de l'hospital de Puigcerdà recolzaran la vaga de funcionaris convocada per demà per protestar contra el "decretazo" del govern espanyol que preveu retallar els salaris dels treballadors públics. Tot i això, no la seguiran i únicament aturaran la seva activitat durant cinc minuts, a les onze del matí.

Com publicàvem ahir, els treballadors de l'Ajuntament de Puigcerdà també han mostrat el seu rebuig al "decretazo", però no faran vaga, "per tal de no aturar l'activitat consistorial i no perjudicar per tant els ciutadans, que no en tenen cap culpa", tal com ha explicat la regidora d'Hisenda de la Vila, Lourdes Porta, que ha aprofitat per agraïr aquesta actitud als treballadors del consistori.

D'altra banda, els mestres de primària de l'escola Alfons I de Puigcerdà han aprofitat la jornada de demà per convocar una vaga blanca. Així doncs, l'escola i les classes funcionaran igual però els professors demanen que tots els alumnes, mestres i pares vagin vestits amb una samarreta blanca com a forma de protesta per la política educativa del Conseller d'Educació, Ernest Maragall. Aquesta iniciativa de la vaga blanca és seguida en aquests moments per moltes altres escoles de Catalunya.

A la imatge, l'hospital de Puigcerdà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada