diumenge, 6 de juny del 2010

Els treballadors de l'Ajuntament de Puigcerdà no s'uneixen a la vaga de funcionaris

Els treballadors de l'Ajuntament de Puigcerdà han decidit no unir-se a la vaga de funcionaris, prevista per aquest dimarts. Han emès un comunicat on donen suport a la protesta, però diuen que no s'hi afegiran "per no perjudicar el funcionament municipal".

En el comunicat asseguren que "els treballadors i l’equip de Govern de l’Ajuntament de Puigcerdà, després d’haver-nos reunit, expressem el nostre desacord amb el Govern Espanyol sobre el decret promulgat", i continua assegurant que "l’Ajuntament de Puigcerdà disposa d’una bona salut financera que no impedeix pagar les nòmines dels treballadors, i l’endeutament d’aquest consistori està per sota dels paràmetres legals".

És per això, continuen, que "els treballadors, l’alcalde i els regidors de l’equip de Govern fem constar el nostre desacord i la nostra indignació amb el “decretazo”, i considerem que els habitants de Puigcerdà no han de patir les conseqüències de la mala gestió del Govern Espanyol". Per tant, finalitzen, "hem acordat solidaritzar-nos amb els nostres companys, però no fer vaga, convocada pel 8 de juny, per no perjudicar el funcionament municipal".

A la imatge, l'ajuntament de Puigcerdà

1 comentari:

  1. Una curiositat: qui es el funcionari que fa aquestes declaracions?

    ResponElimina