dimarts, 22 de juny del 2010

Puigcerdà comença a pintar les 40 places de zona blava que devia a Saba

L'ajuntament de Puigcerdà ha començat a pintar les places de zona blava que "devia" a l'empresa Saba. Es tracta d'uns 40 llocs d'aparcament que la companyia que gestiona l'aparcament de rotació de la Vila havia perdut amb la remodelació de les places del centre i el passeig 10 d'Abril.

Ahir els operaris van començar a pintar les noves places d'aparcament que, tal com ha explicat el regidor d'Obres i Serveis de Puigcerdà, Joan Guinot, s'ubiquen al carrer Cadí, el carrer de la Solana, a la plaça de Sant Agustí i el passeig 10 d'Abril.

Igualment, Guinot ha explicat que la zona d'aparcament destinada als residents del carrer Doctor Andreu es reconvertirà. Així doncs, a partir d'ara, els residents de Puigcerdà i Cerdanya que ho desitgin podran treure un abonament mensual i aparcar, de dilluns a divendres, en aquella àrea a un preu més barat que la zona blava. Els dissabtes i diumenge, mentrestant, el carrer es convertirà en zona blava. Aquesta mesura entrarà en funcionament un cop s'hagi instal·lat el parquímetre. Fins ara, aquesta zona ja estava reservada als residents, però els cotxes no estaven obligats a dur cap distintiu i, a la pràctica, hi podia aparcar tothom.

A la imatge, el nou parquímetre de la plaça Sant Agustí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada