divendres, 18 de juny del 2010

Nadal assegura que el tren semidirecte Barcelona-Ripoll-Puigcerdà podria entrar en fucionament el 12 de setembre

El conseller Nadal ha confirmat que el tren semidirecte entre Barcelona-Ripoll i Puigcerdà es posarà en marxa a mitjans de setembre. Això serà possible tan bon punt acabin les obres a l’intercanviador de la Sagrera.

El tren semidirecte podria entrar en funcionament el dia 12 de setembre. Aquesta és la data en què està previst que es restableixi el servei a l’estació de Sant Andreu Arenal, per on passa la línia de Vic i Puigcerdà. El conseller de Política Teritorial, Joaquim Nadal, ha deixat clar que tot plegat està supeditat a la data en què s’acabin les obres de l’intercanviador de la Sagrera. "Espero i confio que poguem posar en marxa l'estació de la Sagrera entre el 5 i el 7 de setembre. Si això és possible, podrem tenir tren semidirecte el mateix dia que reobrim el trànsit a l'estació de Sant Andreu [previst pel 12 de setembre]", ha afegit.

D'altra banda, fa unes quantes setmanes, alcaldes de Cerdanya, el Ripollès i Osona van demanar al conseller que la doble via de tren arribés fins a Ripoll. Nadal els ha respost que fins que no es desdobli el tram fins a Vic no es pensarà en altres millores.

A la foto, el conseller Nadal a Alp, durant les segones Jornades Econòmiques del Pirineu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada