dijous, 17 de juny del 2010

El Pirineu debat el futur del seu turisme a Alp

Alp va acollir ahir les segones jornades econòmiques de l'Alt Pirineu i l'Aran. Representants polítics i econòmics del territori van reflexionar sobre el futur del turisme al Pirineu, i els Jocs Olímpics d'Hivern del 2022 van ser uns dels temes centrals dels debats i les conferències.

Les jornades d'aquest any han girat al voltant de les estratègies que cal seguir en el futur per mantenir un turisme potent al Pirineu. Un dels temes centrals del dia han estat els Jocs Olímpics d'Hivern del 2022, i un dels convidats ha estat el comissionat de l'Ajuntament de Barcelona per aquestes olimpiades, Enric Truñó, que ha explicat que ara es troben en la fase d'escoltar el territori i recollir experiències d'altres ciutats organitzadores, com Torí i Vancouver.

Truñó ha admès que "és complicat que Barcelona sigui la ciutat escollida, però només la feina que s'haurà fet a Cerdanya, i al Pirineu en conjunt, per preparar aquest esdeveniment, ja serà positiva".

En les jornades d'ahir també es va parlar de com ha d'evolucionar el sector de la neu, però sobretot es van mostrar alternatives al turisme clàssic de muntanya, com ara la potenciació dels productes agroalimentaris de qualitat.

A la imatge, una de les conferències d'ahir, al Palau de Congressos d'Alp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada