divendres, 19 d’octubre del 2012

Masella adapta el preu dels abonaments a la mala situació econòmica

Per evitar perdre clients, l’estació de Masella ha decidit congelar o abaixar el preu de la majoria dels abonaments. Lluny der fer una pujada general, com s'havia fet anteriorment, l'estació ha fet tot el contrari, per tal d'adaptar-se a la mala situació econòmica. Així doncs, els abonaments familiars, universitaris o de fidelitat es congelaran o fins i tot s'abaixaran. A banda, l'estació ha ideat un forfet de mig dia gradual, que permetrà pagar segons les hores que s'esquia.

La crisi econòmica tampoc ha permès fer grans inversions aquesta temporada. Tot i això, l’estació ha destinat un important esforç econòmic en millorar el sistema d’innivació artificial. Això els permetrà produir més neu en cas de necessitat i que, a més, aquesta sigui de major qualitat.

Els responsables del domini esquiable ja han fet la posta a punt i estan totalment preparats per poder obrir quan sigui possible. Com sempre, ho faran tant bon punt les condicions meteorològiques i de la neu els ho permeti. Els darrers anys, l’obertura ha oscilat entre el 8 de novembre i el pont de la Constitució.

A la imatge, foto d'arxiu del Pla de Masella (font: Masella)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada