dimecres, 17 d’octubre del 2012

Puigcerdà manté l'ajuda de 30 euros per a l'adquisició de llibres de text

Aquesta setmana s'està fent a Puigcerdà l'entrega dels xecs de 30 euros per a l'adquisició de llibres de text. Les famílies amb alumnes de primària empadronats i escolaritzats a la Vila podran disposar un any més d'aquesta ajuda per a la compra d'aquests llibres i del material escolar, i per tant, per poder fer front a les importants despeses que han d’afrontar les famílies cada inici de curs.

Per recollir el xec, les famílies només han de complir dos requisits: tenir els fills o filles empadronats i escolaritzats a Puigcerdà. I és que, segons ha explicat l'alcalde, Albert Piñeira, l'objectiu d'aquesta iniciativa és doble: "per una banda es vol ajudar a les famílies en un moment molt delicat econòmicament, i per l'altra es vol potenciar l'escolarització als centres educatius de la Vila".

En total, es podran beneficiar d’aquesta ajuda 550 alumnes de primària i l’ajuntament hi destinarà una mica més de 16.000 euros. La recollida de xecs es podrà fer fins divendres a la sala de plens de l’ajuntament i aquest dimecres ja hi havien passat més de la meitat de les famílies que hi tenen dret.

A la imatge, pares i fills recollint el xec aquesta setmana (foto: Emili Giménez)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada