dimecres, 31 d’octubre del 2012

Masella comença a produir neu i confia poder iniciar la temporada ben aviat

Els responsables de Masella ja han començat el compte enrere i confien poder començar la temporada ben aviat. Aquesta setmana ja han estat produïnt neu per tal de crear una base als principals eixos de l’estació, des de Coma Oriola fins al Pla de Masella passant per Cap del Bosc. A més, s’han vist ajudats per la nevada que ha caigut la matinada de dimarts a dimecres. La directora comercial de l'estació, Maite Martí, ha destacat que "aquesta passada nit s'han acumulat fins a 14 centímetres a les cotes mitjanes i altes de l'estació, i això ens anirà força bé per anar fent base".

Martí ha insistit que l'estació obrirà el primer cap de setmana de novembre que les condicions meteorològiques i de la neu ho facin possible. A més, de cara a la setmana que ve, es preveu una altra baixada de temperatures, i Masella ja ho té tot a punt per seguir produint neu.

D’altra banda, els responsables de l’estació han donat a conèixer una altra novetat destacada. Tothom que adquireixi el forfet de temporada dispoarà de 49 dies d'esquí en 39 estacions d'arreu del món, des de Colorado, als Estats Units, fins als Alps francesos o Eslovènia, passant per les principals estacions de l'Estat espanyol i de Catalunya. Masella ha arribat a un acord comerial amb totes aquestes estacions per tal de fer més atractiu el seu forfet de temporada.

A la imatge, el Pla de Masella aquest dimecres al matí, després de la nevada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada