dijous, 20 de desembre del 2012

L'ajuntament de Puigcerdà avançarà a gener la meitat de la paga extra de juny


Els treballadors de l’ajuntament de Puigcerdà podran encarar les festes de Nadal amb més tranquilitat, si més no a nivell econòmic. El govern espanyol ha obligat a totes les administracions a no abonar la paga extra de Nadal als seus treballadors públics. Tot i això, l’ajuntament de Puigcerdà, tal com ja han fet altres administracions, ha volgut esquivar aquesta prohibició i ha decidit avançar al gener la meitat de la paga extra que els treballadors públics haurien de cobrar el juny del 2013.

A banda del benefici que això suposarà per als treballadors, en una època de forta despesa degut a les comrpes de Nadal, amb aquesta mesura l'ajuntament també vol posar un petit gra de sorra per ajudar a reactivar l’economia local. L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, ha valorat que "tradicionalment, la paga extra del mes de juny s'inverteix en les vacances i, per tant, la majoria de la despesa es fa fora de Puigcerdà. En canvi, si els treballadors de l'ajuntament tenen aquests diners per Nadal, el més normal és que se'ls acabin gastant en el comerç local". 

De moment, l’ajuntament no té previst avançar durant l’any 2013 la paga de desembre vinent, perquè tem que el govern espanyol pugui tornar a obligar a les administracions a suprimir l’extra de Nadal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada