dimarts, 18 de desembre del 2012

L'ajuntament de Puigcerdà bat el rècord de joguines en la recapta de Nadal d'enguany


L’ajuntament de Puigcerdà està molt satisfet amb la resposta que ha tingut la recollida de joguines d’enguany. S’ha batut el rècord i s’han aconseguit més joguines que mai, de manera que es podran cobrir de sobres les necessitats de les prop de 20 famílies que no tenen recursos per comprar regals als seus fills per Nadal. De fet, segons ha assegurat la regidora d'Acció Ciutadana i Benestar Social, Carme Mas, "és el primer any que l'ajuntament no ha hagut de comprar res i, fins i tot, es podran guardar joguines per la recollida de l'any que ve". 

Bona part de l’èxit d’aquesta campanya es deu a que enguany l’ajuntament ha aconseguit implicar a comerços i centres educatius. Els primers, especialment les botigues d’esports i de joguines, han fet de punts de rececepció de regals i fins i tot han aportat material propi. Els centres educatius, mentrestant, també han recollit joguines i alguns estudiants han participat en el procés de selecció i embolicat dels regals, que s’ha fet al local de Joventut.

Gràcies a aquesta campanya, una quarantena de nens i nenes de Puigcerdà que, molt probablement no haguessin pogut obrir cap regal per Nadal, podran tenir almenys una o dues joguines. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada