divendres, 15 de febrer del 2013

Inculquen el respecte pel Medi Ambient als més petits de la comarca


Aquest divendres ha acabat el cicle de visites que han dut a terme diferents escoles de Cerdanya al Museu Cerdà per tal de conèixer l’exposició “Bella Natura Amenaçada”. La mostra, elaborada per Karel Brezina, dóna a conèixer els encants naturals de Cerdanya, però també el mal que pot fer l’acció de l’home sobre el Medi Ambient. Precisament tot això és el que han après els escolars, de la mà d’agents del Seprona i del cos d’Agents Rurals.

Les qüestons en que més han insistit han estat la caça furtiva, la presència d'objectes contaminants a rius i muntanyes i el llançament d'objectes inflamables que després poden ocasionar incendis forestals. L’objectiu de tot plegat és inculcar als més petits una educació mediambiental per intentar que els hàbits poc respectuosos amb la natura vagin desapareixent.

Al llarg dels darrers dies han assistit a aquestes xerrades alumnes de les escoles de Puigcerdà i de Llívia. D’altra banda, l’exposició "Bella Natura Amenaçada" es podrà veure al Museu Cerdà fins el proper 3 de març. 

A la imatge, un moment d'una de les xerrades d'aquest divendres. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada