dijous, 8 d’abril del 2010

Ausàs compareix aquesta tarda davant els alcaldes de Cerdanya per parlar-los de la llei de Vegueries

A les set de la tarda ha començat a la seu del Consell Comarcal la compareixença del conseller de Governació, Jordi Ausàs, davant els alcaldes de la comarca. Els ha vingut a explicar en detall la llei de vegueries i els beneficis que creu que aportarà per Cerdanya.

La compareixença s'havia de produir fa un mes, però la forta nevada que va afctar tot Catalunya ho va impedir. Finalment, avui, el conseller s'ha desplaçat fins a Puigcerdà per explicar en detall la llei de vegueries. A l'entrada de la reunió, Ausàs ha explicat que ho enfoca "de manera molt didàctica i entenedora, perquè tots els alcaldes de la comarca resolguin els dubtes que pugin tenir, i igualment, plantegin totes aquelles qüestions que vulguin".

Un dels temes que més preocupa és el del finançament i la possibilitat que la vegueria sigui inviable econòmicament. Precisament per això, Ausàs detallarà com es durà a terme el finançament, i ha deixat clar que no es tindran en compte tant sols els criteris de població, ja que si es fes així la vegueria pirinenca en sortiria clarament perjudicada.

A la imatge, el conseller Ausàs saluda el president del Consell Comarcal, Esteve Maurell, a la seva arribada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada