dimecres, 7 d’abril del 2010

La directora de la llar d'infants de Bellver té cinc dies per recórrer la sentència judicial

La directora de la llar d'infants de Bellver de Cerdanya, acusada de maltractaments, té cinc dies per recórrer la sentència del jutge. Recordem que l'han condemnada a pagar una sanció de 2.000 euros, i se li obrirà un expedient.

Un cop rebi la notificació de la sentència, la directora de la llar d'infants disposarà de 5 dies per recórrer-la. El seu advocat s'hi ha de reunir aquesta tarda, però ja ha avançat que la intenció és recórrer. El jutge l'ha considerada culpable de 6 faltes per maltractaments i una falta continuada per vexacions. Això l'obligarà a pagar 300 euros per cada falta de maltractaments i 200 per la de vexacions.Tot plegat puja a 2.000 euros, i a banda se li obrirà un expedient, que s'enviarà a l'Ajuntament de Bellver, ja que la llar és de titularitat municipal, i al Departament d'Educació.

Recordem que tres educadores del centre l'havien denunciat per tractar els nens de forma vexatòria, lligant-los a les cadires i fins i tot obligant-los a menjar el seu propi vòmit. L'alcalde de Bellver, Xavier Porta, no ha volgut fer declaracions, ja que encara no ha pogut llegir la sentència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada