dijous, 15 d’abril del 2010

L'oposició d'Estavar bloqueja els pressupostos i evidencia la minoria en què es troba l'alcalde

L'oposició a l'ajuntament d'Estavar ha rebutjat el compte administratiu del 2009 i ha votat en contra dels pressupostos d'enguany. Actualment, l'alcalde es troba en minoria ja que només compta amb el suport de 5 dels 11 regidors que té el municipi, i aquest bloqueig als comptes municipals encara ho ha evidenciat més.

Segons explica Laurent Leygue, regidor de l'oposició, "no estem d'acord amb la gestió que està fent l'ajuntament, i en la manca de comunicació que hi ha". Així doncs, afegeix, "al final dels plens no s'obre mai un torn de precs i preguntes i l'oposició no pot expressar la seva opinió en molts aspectes". Leygue també destaca que "l'any passat vem acabar aprobant els comptes administratius perquè l'alcalde es va comprometre a fer-nos cas en algunes reivindicacions. Com que no ho ha fet, aquest any la resposta ha estat clara i hem dit no".

Ara, aquesta deliberació municipal serà enviada al Prefecte de la Catalunya Nord, que haurà de decidir que fa per desbloquejar la situació. Una sol·lució podria ser el nomenament d'algú que gestionés l'ajuntament fins les properes eleccions.

A la imatge, l'ajuntament d'Estavar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada