dimarts, 6 d’abril del 2010

L'institut de Font Romeu homenatja el biatleta de la Llagona Martin Fourcade

L'institut de Font Romeu ha homenatjat avui el biatleta de la Llagona, Martin Fourcade, per la medalla de plata aconseguida als Jocs Olímpics d'hivern de Vancouver. Fourcade ha firmat autògrafs als alumnes del centre, ha visitat els alumnes de l'escola d'esquí i s'ha reunit amb atletes d'alt nivell que estudien a Font Romeu, com Kílian Jornet o Mireia Miró.

Fourcade ha remarcat la importància de l'institut de Font Romeu per al foment de l'esquí nòrdic i les activitats de muntanya. Ha remarcat el gran nombre de bons esportistes que està formant, com el mateix Kílian Jornet. També s'ha mostrat molt orgullós d'haver representat l'esport català a Vancouver i ha remarcat "que era l'únic que portava un buf de Catalunya al coll". Fourcade també ha assegurat que li agradaria atreure més esportistes d'alt nivell a entrenar a Cerdanya, per potenciar encara més els Pirineus Catalans.

Per la seva banda, el pare de Martin i alcalde de la Llagona, Marcel Fourcade, ha destacat que la medalla aconseguida "va ser una sorpresa, perquè en Martin havia fet bons resultats en diferents copes del món, però en unes olimpiades hi ha molta més pressió". És per això que "per nosaltres, és una medalla d'or blanc, més que de plata, i creiem que tothom, des de Perpinyà i Montlluís fins a Barcelona, en pot estar molt orgullós". El pare del biatleta ha ramarcat que "s'ha demostrat que podem fer un futbol o un rugby molt bonic, però també un biatló i un esquí nòrdic de gran qualitat a nivell mundial".

A la imatge, Forcade atenent una televisió, aquest matí a Font Romeu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada