dimecres, 21 d’abril del 2010

El Consell Comarcal podria començar a oferir el SIAD a partir del mes que ve

Cerdanya és l’única comarca del Pirineu i pràcticament de tot Catalunya que encara no compta amb el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (el SIAD). Es tracta d’un recurs que ofereix a totes les dones de la comarca, informació, formació i assessorament en tots aquells temes d'interès per a elles i que facilita el seu accés a diferents recursos del territori de tipus laboral, associatiu, cultural i educatiu, entre d'altres.

L'objectiu principal del SIAD és treballar per la igualtat d'oportunitats entre dones i homes, així com afavorir la participació social i la promoció de les dones. Últimament hi ha hagut contactes entre la responsable de l’Institut Català de la Dona (ICD) a l’Alt Pirineu i l’Aran, Rosa Amorós, i el Consell Comarcal de Cerdanya. El seu president, Esteve Maurell, explica que estan pendents de firmar el conveni amb l'ICD per "poder agafar una persona, ja sigui externa o que ja estigui treballant aquí al Consell, perquè es pugui posar a treballar amb els municipis en totes aquestes qüestions".

En l’últim ple del Consell Comarcal, el grup d’Esquerra Republicana va preguntar quan es creu que es podrà començar a oferir aquest servei. El gerent del consell, Ramon Moliner, va assegurar que la intenció és començar a partir del mes que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada