dimecres, 11 d’agost del 2010

Bolvir no troba subvencions pel centre d'interpretació del jaciment del Castellot

L’ajuntament de Bolvir ha creat una fundació privada per poder finançar les obres del centre d’interpretació del jaciment iber del Castellot. El consistori ha demanat subvencions a diferents conselleries i a la Unió Europea, però no ha tingut massa èxit. És per això que ara confia en la iniciativa privada i en la possibilitat que apareguin patrons que vulguin aportar-hi diners.

El centre d’interpretació es construirà al costat del jaciment, tot i que a un nivell més baix, prop de la carretera de Talltorta, i consistirà en una sala d’exposicions, un amfiteatre i una botiga. L’alcalde Baqué ha destacat que “és un projecte molt important per tota la comarca i ens agradaria que el Consell Comarcal s’hi involucrés, però de moment no ens han dit ni piu"

L’alcalde de Bolvir ha destacat que, encara que no arribin les subvencions, l’ajuntament tirarà endavant les obres del centre d’interpretació com sigui. Ha destacat que, un cop estigui tot el jaciment excavat, s’haurà de posar a disposició del públic perquè sinó no tindrà cap sentit haver fet tot aquest procés.

A la imatge, el Castellot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada