dimarts, 31 d’agost del 2010

Dues famílies de Meranges reclamen transport escolar per als seus fills

Dues famílies de Meranges no saben si podran dur els seus 4 fills a escola aquest proper curs. Lamenten que el poble, que no té escola, tampoc disposa de cap servei de transport escolar. En casos com aquests, el Consell Comarcal de Cerdanya ofereix als pares una ajuda de 3 euros per viatge, per pal•liar aquesta mancança. Algunes famílies de Meranges s’hi han acollit, però aquestes dues, amb fills d’edats compreses entre els 4 i els 13 anys, diuen que no poden, perquè tenen bestiar i no s’ho poden combinar per portar els nens a l’escola de Ger o de Puigcerdà.

Albert Pons, un dels pares afectats, considera que aquest és un servei bàsic i que no pot ser que un nen que viu a Meranges no tingui els mateixos drets que els que té un nen que viu al centre de Barcelona. És per això que, juntament amb l’altra família, han decidit que si no els posen transport, no duran els fills a l’escola.

El Consell Comarcal els ha dit que no hi pot fer res, i de moment, estan negociant amb els serveis d’Educació a Girona. Els han assegurat que els trobaran una solució, però a poc més d’una setmana per començar el curs, no els han dit quina pot ser.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada