dimarts, 17 d’agost del 2010

Puigcerdà fa una bona valoració de com està funcionant el dipositiu especial de trànsit i seguretat del mes d'agost

L’ajuntament de Puigcerdà ha fet una bona valoració de com està funcionant el dispositiu especial que s’activa en aquelles èpoques de l’any en què hi ha més afluència de visitants a la Vila. L’estiu és una d’elles ja que, especialment al mes d’agost, es triplica l’afluència de cotxes que accedeixen i circulen pels carrers de Puigcerdà. Així doncs, l’ajuntament desplega tots els efectius de la Policia Local, que controlen sobretot l’accés i la correcta circulació del trànsit pels carrers del centre. Segons Ramon Serra, regidor de Governació, el més important "és garantir el pas d'ambulàncies cap a l'hospital, així com la circulació de bombers i vehicles d'emergència pels carrers i places del barri vell".

A banda dels carrers del centre històric, la policia local també acostuma a posar-se a la plaça de Barcelona, per tal de regular l’accés dels vehicles als aparcaments més cèntrics. Així doncs, quan el pàrquing de la plaça del Call està ple, els agents desvien els cotxes que volen estacionar cap a la zona del llac i l’aparcament del convent. Tot i això, el trànsit no és l’únic element a tenir en compte aquests dies, sinó que, també es té en compte la seguretat, ja que, segons Serra, "aquests dies augmenten els actes incívics, sobretot de nit".

El dispositiu especial d’estiu es desactivarà a finals del mes d’agost, quan es preveu que l’afluència de vehicles baixarà força a la Vila.

A la imatge, la plaça Cabrinetty

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada