dijous, 12 d’agost del 2010

Comencen les obres dels ascensors que uniran l'aparcament del Convent amb Escoles Pies

Ja han començat a Puigcerdà les obres de construcció dels ascensors que uniran l’aparcament del convent amb el Museu Cerdà i el centre de la Vila. Fa uns dies, l’empresa adjudicatària ha començat a excavar el forat on s’ubicaran les caixes dels elevadors. El pressupost total de l’obra és de 311.545,9 euros més IVA, i hauria d’estar acabada d'aquí sis mesos, de manera que els ascensors podrien entrar en funcionament a començament del 2011.

En un principi, el projecte preveia la construcció d’un sòl ascensor, però l’empresa adjudicatària es va comprometre a col•locar-ne dos pel mateix preu. D’aquesta manera, els aparells podran absorbir millor la demanda d’usuaris que estacionen el seu vehicle a l’aparcament del Convent -amb una capacitat de 170 places- i volen accedir a peu al centre de la Vila.

L’ajuntament es mostra convençut que aquests ascensors milloraran la comunicació entre els barris de l’aduana i l’Incasòl, així com de l’aparcament del convent, amb el centre de la Vila. A més, seran un bon mirador de l’Alta Cerdanya, ja que per arribar-hi caldrà caminar per una passarel•la elevada de 40 metres. D’altra banda, Joan Guinot, regidor d'obres i serveis de Puigcerdà, ha destacat que "les obres de l’ascensor ja es fan preveient la possibilitat que en un futur el pàrquing del Convent s’ampliï i es faci cobert".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada