dimarts, 7 de desembre del 2010

Cerdanya s'omple d'activitats, coincidint amb el llarg pont de la Puríssima

Aprofitant la gran afluència de turistes que visiten aquests dies Cerdanya, la comarca acull un grapat d’activitats. Algunes s’han celebrat el cap de setmana, i altres encara s’allargaran fins dimecres. Dissabte, Llívia i Sallagosa van acollir un nou mercat de Nadal, on s’hi van poder adquirir tot tipus d’objectes per decorar la llar de cara a les festes nadalenques.

Els carrers del centre de Llívia, com de costum, es van omplir de visitants. Metrestant, tant diumenge com dilluns, a Bolvir, s’hi va celebrar la tercera edició de la Fira de Brocanters i Antiquaris. El poliesportiu del poble es va omplir de parades amb tot tipus d’antiguitats, que van tenir una molt bona acceptació entre els veïns i visitants. Mentrestant, a Bellver, dissabte, diumenge i dilluns, s’hi ha celebrat la Fira Pirineu Esport i Natura. Es tracta d’una fira anual d’esports, turisme i serveis, que coincideix amb el Mercat d’Esquí d’Ocasió i l’Open d’Escalada Bellver de Cerdanya Grifone-Couloir.

En aquesta fira, hi tenen una importància fonamental els esports que es poden practicar a la natura. Així doncs, s’hi pot trobar informació sobre esquí, cavalls, excursions, passejades amb globus, trineus, llibres i guies d’excursions, pesca, senderisme, alpinisme i escalada. També s’hi organitza un estand on s’hi ven material d’esquí d’ocasió.

I molt a prop de Bellver, a Prullans, s’hi està celebrant una nova edició de la Fira del Pessebre. A més, al llarg de dissabte, diumenge i dilluns, s’ha celebrat la sisena edició del pessebre vivent. Es tracta de l’únic pessebre vivent de Cerdanya, el realitzen els mateixos veïns i segons residents del poble i sempre atrau una gran quantitat de públic. De fet, aquest any, l’han visitat gairebé 5.000 persones.

A banda, tothom qui ho vol, pot aprofitar la visita a Prullans per adquirir tots aquells articles necessaris per decorar la llar durant les festes de Nadal. La Fira, que enguany ha arribat a la catorzena edició, s’allargarà fins dimecres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada