dijous, 2 de desembre del 2010

L'ajuntament de Puigcerdà negocia amb una segona empresa per desencallar els habitatges de Rigolisa

L’ajuntament de Puigcerdà està negociant amb una nova empresa la construcció de 72 habitatges de protecció oficial al Pla de Rigolisa. Inicialment, ja havia adjudicat aquestes obres a una altra empresa, però aquesta es va fer enrere i el projecte va quedar encallat. Ara, però, els responsables municipals estan negociant amb aquesta nova empresa els terminis i les condicions amb què es construiran aquests habitatges,a l’entorn de l’Hospital Transfronterer. L’alcalde de la Vila, Joan Planella, confia que ara sí que podran tirar-ho endavant, i que l'empresa no es farà enrera, com ja va passar amb l'anterior.

En aquesta negociació amb l’empresa, però, no s’hi estan definint tant sòls els terminis, sinó els tipus d’habitatges que es construiran a Rigolisa, ja que l'ajuntament vol destinar-ne una part a vivenda tutel•lada. D'aquesta manera, vol donar servei a la gent gran, i també a gent de totes les edats que necessita aquest tipus de servei.

Planella ha destacat, però, que tot i que el procés avança, aquest s’ha endarrerit. Això es deu a que el mercat s’ha aturat, perquè la pròpia urbanització del Pla de Rigolisa avança més lentament del previst. De moment, s’ha començat a urbanitzar un tram del camí d’Ur, concretament el que connecta l’Hospital Transfronterer amb el carrer de Lanós. Allà s’hi estan fent les voreres i s’hi estan instal•lant els serveis subterranis, com l’aigua i el clavegueram.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada