dilluns, 13 de desembre del 2010

Llívia construïrà 55 habitatges de protecció oficial, i ja hi ha 150 interessats en adquirir-ne un

Finalment, Llívia podrà tirar endavant la construcció de 55 habitatges de protecció oficial. Fa temps, havia obert dos concursos perquè alguna empresa optés a construir-les, però tots dos havien quedat deserts. Posteriorment, va saber que dues empreses estaven interessades en tirar endavant l’obra. Ara, ha rebut els dos projectes i després d’estudiar-los, adjudicarà les obres a una empresa.

Aquestes vivendes de protecció oficial es faran en dues fases. Un edifici s’ubicarà a l’entrada del poble, venint de Puigcerdà, i l’altre a la carretera d’Estavar. Des de l’ajuntament s’han mostrat molt satisfets de que el projecte tiri endavant, ja que asseguren que respon a una demanda important del poble. L'alcalde de la Vila, Josep Pous, ha destacat que, de moment, ja hi ha 150 demandants.

Un dels aspectes que preocupava més era el finançament. Aquest anirà a càrrec de l’empresa promotora, i una de les pors era que els bancs no donessin crèdit a les famílies adjudicatàries per fer front al pagament de l’habitatge. Tot i això, Pous ha destacat que el fet que hi hagi tanta demanda els ha tranquilitzat ja que és molt improbable que els bancs deneguin el crèdit als 150 demandants.

Actualment, Llívia ja disposa de 16 vivendes de promoció pública.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada