dimarts, 13 de novembre del 2012

Campanya electoral més que discreta a Cerdanya


La campanya de les eleccions al Parlament del proper 25 de novembre està sent gairebé imperceptible a Cerdanya. La presència de cartells i l’organització de mítings està sent més que discreta, a diferència del que havia passat en anteriors comicis. Puigcerdà és l’única població de la comarca on es poden veure cartells de gairebé totes les formacions. A Bellver, els cartells electorals són testimonials i pràcticament només hi són presents dos partits, Convergència i Unió i Solidaritat. A Alp, la situació és molt similar i costa trobar cartells electorals a l'interior de la població, tot i que si que n'hi ha algun al pont de sobre la carretera.

Pel que fa als actes de campanya, qui ha programat més mítings és Convergència i Unió, que entre aquesta setmana i la que ve en farà a Martinet, Llívia, Ger, Bellver, Alp i Puigcerdà, on farà l’acte central amb presència dels candidats de Girona i Lleida, Santi Vila i Albert Batalla, respectivament. El PSC no farà ni un míting a Cerdanya, però Marina Geli, la número dos per Girona, es passejarà diumenge pel mercat de Puigcerdà. 

El Partit Popular de Girona encara té pendent de tancar l’agenda d’algun dia, però a hores d’ara tampoc té previst cap acte a Cerdanya. Esquerra Republicana no farà cap gran acte central, però està pendent de poder tancar algun míting de petit format a Alp i Llívia. Ciutadans, per la seva banda, també serà present diumenge al mercat de Puigcerdà i Solidaritat farà un míting divendres al vespre, amb la presència del cap de llista per Girona, Toni Strubell. 

A la imatge, cartells i pancartes electorals a Puigcerdà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada