dimecres, 7 de novembre del 2012

El nòrdic admet que un tercer hivern sense neu farà complicada la continuitat de les estacions


Les estacions d’esquí nòrdic de Cerdanya esperen que aquesta sigui una bona temporada de neu. Ja fa dos anys que encadenen temporades molt dolentes, i de fet l’any passat amb prou feines van poder obrir un cap de setmana en tot l’hivern. Des de l’associació que agrupa totes les estacions d’esquí nòrdic del Pirineu admeten que aguantar una nova temporada tant dolenta pot ser la patacada definitiva per a moltes estacions. 

En aquest sentit, Imma Obiols, la responsable de Tot Nòrdic, ha admès que "si realment aquest any la neu no ens acompanya, serà complicada la continuitat de les estacions d'esquí de fons". Obiols ha afegit que "ens ha costat posar-nos-hi, però bé, confiem que arribi la neu i un cop caigui estarem preparats per obrir".

Cap de les tres estacions de nòrdic de Cerdanya, Guils, Lles i Aransa, no ha fet grans inversions de cara a aquesta propera temporada. Tot i això, han intentat potenciar els circuits de raquetes, ja que és una modalitat a l'alça i no requereix tant gruix de neu. Pel que fa a la innivació artificial, només Aransa mantindrà dos canons que li permetran acondicionar un petit tram de l’estació.

A la imatge, l'estació de Guils (foto: Guils-Fontanera).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada