divendres, 23 de novembre del 2012

Puigcerdà acull l'acte central de campanya de Convergència i Unió a Cerdanya


Puigcerdà s’ha convertit aquest dijous al vespre pràcticament en el punt de tancament de campanya de les llistes de Convergència i Unió de les demarcacions de Girona i Lleida. Tots dos candidats, Santi Vila i Albert Batalla, tenien algun acte aquest divendres al matí abans d’unir-se a l’acte final de Barcelona, però el de dijous al vespre a Puigcerdà ha estat l’últim gran míting. Com que Cerdanya està dividia entre les províncies de Girona i Lleida, l’acte ha comptat amb els candidats de les dues demarcacions.

Durant el míting, Batalla ha assegurat que "aquestes no són unes eleccions per parlar de territori o de carreteres, sinó que són unes eleccions per fer camí cap a la llibertat de Catalunya". Abans de començar la seva intervenció, Batalla ja volgut tenir un record per la bellverenca Mercè Pagès, morta fa uns mesos i que a les eleccions al Parlament del 2010 va formar part de la llista de CiU a Lleida. 

Igual que ja va passar fa dos anys, l’acte de Convergència i Unió a Puigcerdà ha aconseguit emplenar de gom a gom la sala de convencions del Museu Cerdà. Abans de les intervencions de Santi Vila i Albert Batalla, han près la paraula el president del Consell Comarcal i candidat de Cerdanya a la llistes de Convergència i Unió a Girona, Ramon Moliner, i l’alcalde de Puigcerdà i diputat a la Diputació de Girona, Albert Piñeira. Moliner ha aprofitat el míting per recordar que un estat propi permetria acabar amb la divisió provincial de Cerdanya.

A la imatge, un moment de la intervenció d'Albert Batalla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada