dilluns, 15 de juliol del 2013

El cotxes de competició envaeixen Alp amb motiu de la tercera pujada a Masella

Alp s'ha omplert aquest cap de setmana de cotxes de competició, amb motiu de la tercera pujada a Masella. Els cotxes de rally han envaït la població des de dissabte a la tarda, per tal de realitzar els primers entrenaments, fins diumenge al migdia, quan s'ha fet la cursa. Els cotxes participants han pujat els 6 quilòmetres que separen Alp de Masella a tota velocitat, en un recorregut força apreciat per als amants d'aquest tipus de competició.

Des de l'ajuntament, han destacat l'atractiu que tenen curses com aquestes, que atreuen a gent de tot el país. Tot plegat es veu com una fórmula més per tal de portar gent a la comarca i per tant de generar moviment econòmic. 

L'únic aspecte negatiu del cap de setmana ha estat l'accident que va patir l'altre organitzador de la cursa, Joan Nadal. Divendres al vespre li va caure un llamp molt aprop, mentre feia els darrers preparatius de la cursa al Pla de la Baga. Com a conseqüència de la descàrrega elèctrica, va patir una aturada cardíaca i diferents cremades. Nadal va ser traslladat a l'hospital de la Vall d'Hebron en estat crític, tot i que en les darreres hores s'ha anat recuperant i la seva vida no corre perill. 

A la imatge, la sortida de la cursa, a Alp. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada