dimarts, 23 de juliol del 2013

La nova zona verda de l'entrada de Puigcerdà es dirà Parc dels Quatre Camins

El parc que s'està construint a l'entrada de Puigcerdà ja té nom. Després del procés de participació ciutadana que va engegar l'ajuntament fa uns mesos, els veïns i veïnes de la Vila han decidit que el nou espai s'anomeni Parc dels Quatre Camins. Aquesta opció s'ha imposat a les altres proposades pel consistori, que eren Parc de Sant Marc, Parc de la Baronia i Parc de la Creu del Coix. De fet, la proposta de Parc dels Quatre Camins l ava fer un veí, i no pas l'ajuntament, però finalment ha estat la que ha acabat tenint més suport. 

Pel que fa a l'estat de les obres, ara l'ajuntament ja ha acabat la segona fase i a principis de setembre començarà la tercera i última part. Aquesta consistirà en la instal·lació de serveis, la construcció d'una pèrgola i la col·locació d'unes grans lletres al lateral del parc que dóna a la rotonda del jugador d'hoquei, on s'hi podrà llegir "Puigcerdà". El parc, però, ja té la forma gairebé definida i ja hi ha els arbres, les zones verdes, la zona de jocs infantils i la pista poliesportiva. 

L'objectiu de l'ajuntament de Puigcerdà amb la creació d'aquest parc és millorar visualment el principal accés de la Vila i dotar de serveis el barri de la Baronia. En total, l'obra haurà tingut un cost de 400.000 euros, i s'haurà finançat amb diners de la Diputació de Girona i del mateix ajuntament. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada