dimecres, 10 de juliol del 2013

L'Aucer es veu obligada a suspendre 3 cursos i un tast de la universitat d'estiu de Puigcerdà

Com acostuma a passar cada any, l'Associació Universitària de Cerdanya s'ha vist obligada a suspendre algun dels cursos previstos per a la universitat d'estiu de Puigcerdà, que organitza conjuntament amb la Universitat Ramon Llull. Encara falta una setmana perquè comencin les classes, però l'organització ja ha confirmat que, per manca d'inscrits, no es realitzaran 3 cursos i un tast de curs. 

Es tracta, concretament, dels cursos sobre producció en televisió i cinema; sobre emprenedoria en temps de crisi; i sobre què fer quan es té un malalt greu a la família. Pel que fa als tasts de curs, que tenen una durada inferior a la dels cursos, finalment s'ha hagut de suspendre el que estava dedicat al món de la màgia.

Des de l'Aucer asseguren que tot curs ha de tenir almenys 8 o 9 alumnes i que si no s'arriba a aquesta xifra, no és viable realitzar-lo. Tot i aquestes anul·lacions, que assegure que són habituals, des de l'Aucer es mostren satisfets amb el nivell d'inscrits, ja que superaran lleugerament la xifra dels 300 i igualaran els registres de l'any passat. 

A la imatge, la presentació de la setmana universitària, feta fa uns dies a Puigcerdà. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada