divendres, 19 de juliol del 2013

La Universitat d'Estiu de Puigcerdà bat el rècord d'inscrits i frega la xifra dels 390

L'Associació Universitària de Cerdanya, l'Aucer, va celebrar aquest dijous al vespre el tradicional sopar de gala de la setmana universitària. Ho va fer amb molta satisfacció, ja que enguany s'ha batut el rècord d'inscrits als diferents cursos. En total, unes 390 persones han assistit a algun dels cursos, tastos o jornades professionals que s'han fet al llarg de la setmana, i això ha sorprès i ha satisfet molt als organitzadors de la Universitat d'Estiu. I és que fins ara, el rècord estava en 375 participants. 

D'altra banda, com és tradició, en aquest sopar de gala també es va fer entrega dels premis “Aucer-Vila de Puigcerdà” i “Amic Aucer”. El primer és una ajuda econòmica de 1.500 euros al millor alumne de secundària, de cara al seu primer any de carrera. Enguany, el premi ha estat per Arnau Bartra, que va treure un 8,4 i que vol estudiar Administració i Direcció d'Empresa.

Pel que fa al premi "Amic Aucer", enguany ha estat per a la Brigada Municipal de Puigcerdà. D'aquesta manera l'Aucer ha volgut reconèixer la tasca de suport logístic que realitza aquest col·lectiu, i que és de gran ajuda sobretot quan cal organitzar les diferents activitats de la setmana universitària.

A la imatge, la Brigada Municipal de Puigcerdà recollint el "Premi Aucer" (foto: Emili Giménez). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada