dijous, 10 de juny del 2010

Destitueixen Francesc Pons com a cap d'àrea del Consell Comarcal i Esquerra ho veu com un càstig polític

L'equip de govern del Consell Comarcal ha destituït Francesc Pons com a cap d'àrea. El motiu oficial és que va trencar la disciplina de vot, però des de l'oposició ho veuen com un càstig polític.

Pons també és regidor d'Isòvol i fa uns mesos es va enfrontar amb l'alcalde del seu municipi i a l'hora president del Consell Comarcal, Esteve Maurell, amb motiu de la redacció del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM). Des del Consell Comarcal asseguren que això no té res a veure amb la seva destitució i diuen que ho han fet perquè va trencar la disciplina de vot.

Des d'Esquerra, a l'oposició, ho veuen com un càstig polític relacionat amb l'enfrontament entre Maurell i Pons per la qüestió del POUM d'Isòvol i lamenten que el Consell no els volgués explicar clarament el motiu del cessament. Per l'oposició, aquest fet evidencia que les relacions dins l'equip de govern del Consell, format per Convergència i el PSC, estan força malmeses i creuen que la governabilitat està en perill. Mentrestant, l'equip de govern ha negat que hi hagi cap crisi interna.

A la imatge, un ple del Consell

1 comentari:

  1. Maurell le pasa factura seguro, a Dios rogando y con el mazo dando.
    al mejor estilo de Planella que últimamente se los ve bastantes juntos y charlando animadamente, es normal son ambos alcaldes.........

    ResponElimina