divendres, 1 d’octubre del 2010

Centenars de persones donen l'últim adéu a l'exalcalde d'Alp, Salvador Rigola

Centenars de persones han assistit aquest dijous a la tarda al funeral de Salvador Rigola, qui va ser alcalde d’Alp la passada legislatura. Rigola va morir la matinada de dimarts a dimecres a causa del càncer de pulmó que patia des de feia prop de 5 anys.

Al funeral celebrat aquest dijous hi ha assistit bona part de la classe política cerdana, i fins i tot responsables polítics del Berguedà i l’Alt Urgell. L’històric president del Consell Comarcal de Cerdanya i actual vicepresident de l’ens, Joan Pous, ha parlat dels anys que va coincidir amb ell i ha remarcat la seva valentia, tant a nivell polític com a nivell personal, "com ha demostrat amb la lluita que ha mantingut durant anys amb la malaltia".

Els integrants de l’ajuntament d’Alp, encapçalats per l’alcalde, Cosme Ruaix, han aprofitat el funeral d’avui per retre-li l’últim homenatge. Dimecres ja van decretar dos dies de dol al municipi i van anular els actes públics previstos per aquest dijous. Salvador Rigola va néixer a Alp el 6 de juliol de 1947, i en va ser alcalde la passada lesgislatura, sota les sigles d’Independents pel Canvi. En l’actual legislatura era regidor, en aquest cas per Convergència i Unió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada