Ger ha acollit aquest diumenge la vintena edició de la tradicional Mostra de cuina popular amb naps de Cerdanya. D’aquesta manera, la localitat ha donat el tret de sortida a la temporada del nap a Cerdanya. Les protagonistes de la festa han estat la vintena de dones del poble que han preparat un seguit de plats variats amb un ingredient en comú, el nap de Cerdanya. L’alcalde de Ger ha destacat la popularitat de la mostra, que aconsegueix atraure gent de tota la comarca
Com de costum, la carpa on es fa la Mostra s'ha quedat petita, i tot i que hi han assistit 670 comensals, hi ha hagut gent que s'ha quedat sense entrada. De cara a pròximes edicions, l’ajuntament estudiarà la possibilitat d’ampliar-ne la capacitat, traslladant el dinar a la futura pista poliesportiva coberta.
Pel que fa als plats presentats per les mestresses, enguany n’hi ha hagut de tot tipus, des dels tradicionals estofats de carn amb naps, fins a truites de naps, naps arrebossats amb rosta o fins i tot piruletes de xocolata amb un polsim de nap. A banda d'aquests plats, que s'han acabat en un obrir i tancar d’ulls, els comensals també han pogut degustar la tradicional paella amb naps, i quatre plats de carn preparats per una desena de restaurants col•laboradors de la comarca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada