dimecres, 27 d’octubre del 2010

CiU confirma a Toni Rabassa com a cap de llista a l'ajuntament de Bellver

Toni Rabassa substituirà l’històric dirigent Joan Pous com a cap de llista de Convergència i Unió (CiU) a l’ajuntament de Bellver. Després d’una dilatada trajectòria política com a alcalde de Bellver i president del Consell Comarcal, Pous havia manifestat la seva intenció de no repetir com a cap de cartell a les properes eleccions municipals. Per això, en l’assemblea local de militants celebrada a principis d’octubre es va procedir a l’elecció d’un nou cap de llista, responsabilitat que recaurà en Toni Rabassa.

Toni Rabassa va ser el número 2 de la candidatura convergent a les últimes eleccions municipals i en l’actualitat és regidor de l’ajuntament de Bellver. Dins del partit, Rabassa també és membre de l’executiva comarcal de Convergència i conseller nacional de CDC. A més, presideix l’Associació Multiempresarial de la Baixa Cerdanya.

La candidatura que encapçalarà Rabassa aspira a recuperar l’alcaldia de Bellver. En les passades eleccions municipals, CiU i Esquerra van empatar a 4 regidors, però un pacte entre ERC i el regidor d’ABB-EPM, Ventura Altarriba, va donar l’alcaldia a F. Xavier Porta (ERC).

A la imatge, Toni Rabassa (foto: CiU Cerdanya)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada