dimecres, 3 de novembre del 2010

Els comerciants de Puigcerdà celebren les obres dutes a terme per adecentar el centre comercial

L’Associació de Comerciants de Puigcerdà ha celebrat les obres que està duent a terme l’ajuntament de la Vila per tal d’adecentar el centre urbà. Fa unes mesos que mantenen reunions periòdiques amb el consistori, per tal d’explicar-los quins creuen que són els punts en que cal treballar, per tal de millorar la imatge de Puigcerdà.

Després de les millores fetes a les places del centre, els comerciants insisteixen que per obtenir una bona imatge comercial cal arreglar aspectes del mobiliari urbà i dels contenidors. En aquest sentit, la primera actuació ha estat amb els contenidors de la plaça de Barcelona, que s’han tapat.

A banda de demanar que tapessin aquests contenidors, l’Associació de Comerciants també ha fet altres peticions a l’ajuntament, com ara que millorin el centre de la plaça de Barcelona o algunes papereres de les noves places del centre.

De moment, però, tal com ha afirmat el president de l'Associació, David Ginesta, els comerciants estan molt satisfets de com estan funcionant aquestes reunions amb l’ajuntament i dels resultats que estan obtenint. En aquest sentit, també han volgut destacar com a molt positiu el recent canvi que s’ha fet en l’enllumenat públic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada