dilluns, 29 de novembre del 2010

L'Escola Vedruna s'afegeix al Projecte eduCAT1x1 i informatitza dues aules

L’escola Vedruna de Puigcerdà ha estat el primer centre de Cerdanya que s’ha incorporat al Projecte eduCAT1X1. Es tracta d’un programa que preveu integrar les tecnologies de la informació i de la comunicació als centres educatius. Així doncs, des de principis de setembre, l’Escola Vedruna ha informatitzat dues aules, amb una pissarra digital interactiva i connexió a Internet. A més, el professor i cada un dels alumnes, diposen d’un ordinador portàtil, per anar seguint els continguts pedagògics informatitzats.

De moment, aquest projecte s’ha implantat a primer i segon d’ESO, i els seus alumnes imparteixen amb aquest sistema les matèries d’Anglès, Ciències Naturals i Tecnologia. Qui ha notat més el canvi, però, han estat els professors, ja que els alumnes ja estan més acostumats a fer servir les noves teconologies.

L’Escola Vedruna ha invertit 12.000 euros en informatitzar les dues aules, i no ha rebut cap ajuda pública, ja que es tracta d’un centre concertat. D’altra banda, els portàtils dels alumnes han estat finançats a mitges. El 50% l’ha pagat la família i l’altre 50% el Departament d’Educació.

A la imatge, una de les aules informatitzades (foto: Escola Vedruna)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada