dilluns, 22 de novembre del 2010

Nadal es compromet a començar les obres del Túnel de Toses la propera legislatura

El cap de llista del Partit Socialista de Catalunya a les Comarques Gironines, Joaquim Nadal, es va comprometre aquest diumenge a Puigcerdà a començar les obres del Túnel de Toses la legislatura que ve. En un míting llampec celebrat a la plaça dels Herois de la Vila, Nadal va assegurar que, si els socialistes governen, aquesta serà una prioritat a nivell d’infraestructures.

Nadal també va parlar de la línia de tren entre Barcelona i Puigcerdà, i va prometre que canviarien part del material mòbil i renovarien els seients per uns de més còmodes, per tal que les tres hores de viatge no es facin tant pesades. Nadal també va parlar de la necessitat que Cerdanya diversifiqui la seva economia.

El cap de llista per Girona també va destacar la tasca feta per la consellera de Salut, la socialista Marina Geli, amb la posada en marxa de l’Hospital Transfronterer. També es va referir al futur escorxador transfronterer d’Ur, i va assegurar que serà la segona peça d’unificació de Cerdanya a través dels serveis públics compartits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada